Despre Adi

Adi Turbo KFT este firma ce distribuie la fabrica ADI Turbo Systems (China) in Budapest Ungaria. Fabrica ADI Turbo Systems a fost fondată în 2010 se specializează în fabricarea, dezvoltarea turbo compresoare și piese de schimb (ansamblu,ax,compresor, rulment) pentru toate tipurile de masini si de a folosi alte vehicule. Ca cea mai mare fabrica turbo profesionala din China de Nord, avem o capacitate completă a dezvolta design turbo OE exact în funcție de cerințele clienților.

ADI Turbo este educat si dezvolta,echipa ține dezvoltarea de noi turbine pentru a satisface nevoia tot mai mare clienților.

Experiența turbo complecta ADI Turbo ‘S și tehnologia poate fi competenta pentru a sprijini afacerea dvs. Te face să te bucuri de afaceri simplu si eficient . Echipamentele noastre avansate și inginerii cu experiență constituie o piatra de temelie a fabrici.

ADIturbo serie capac de Renault, Opel / Ford, Toyota, BMW, Mercedes, Volvo, Scania, utilizarea Cummins, se aplică pe scară largă pentru mașini și autobuze, grele, modul offhigh, Generator și Marine.And larg de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu, Africa , America de …… Pe langa produse de înaltă calitate, Adi Turbo oferă, de asemenea, o soluție totală turbo pentru clientul nostru. Experții noștri turbo sunt întotdeauna gata să ofere mai mult sprijin in_depth tehnic, Adi Turbo timpul va fi expert pentru dvs. turbo și scopul de a fi primul producător turbo compresor clasă și furnizor pentru întreaga lume, atât în ADI original și pieselor de schimb.

Contact: +4 0762909766
E-MAIL: aditurboshop@gmail.com